Stefan Gustavsson ny röst på förkunnelsesajt

På sajten rom1017.se presenteras från och med den 17 december predikningar, debatter och föredrag med apologeten Stefan Gustavsson. Vi börjar lägga ut föredrag i mitten på december och sedan kommer nytt material i en jämn ström. Bland teman finns debatt med humanisterna, analys av Jonas Gardells bok om Jesus och bibelutläggande förkunnelse från Betlehemskyrkan i Stockholm.
Stefan Gustavsson är generalsekreterare i Svenska Evangeliska Alliansen (SEA) och direktor för Credoakademin. Han är utbildad teolog från Lunds Universitet och har tidigare varit verksam vid Nordiska L’abri i Mölle. Stefan är aktiv i Betlehemskyrkan (EFS) i Stockholm och är en av församlingens förkunnare. Stefan har skrivit flera böcker, bland andra ”Kristen på goda grunder” (Cordia) och ”Gör som Gud – bli människa” (Cordia).  
Han är en ledande svensk evangelikal apologet och förkunnare som genom arbetet i SEA blivit en enande kraft för svenska evangelikala troende och också en tydlig evangelikal röst i det offentliga samtalet.Stefan blogg kan läsas på: http://www.stefangustavsson.se/
OM SAJTEN

www.rom1017.se hämtar sitt namn från Paulus ord ”Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord” (Rom 10:17). Målet är att sprida bibelundervisning med Lausannedeklarationen som grund. Bakom sajten står några privatpersoner i Göteborg som tillhör lokala församlingar. Predikningarna läggs ut i samarbete med förkunnarna. Det finns inget vinstintresse bakom sajten. Omkostnader för utveckling och drift betalas genom gåvor från personer som vill stödja sajten.

 Tidigare finns över 350 predikningar av pastor Roland Hellstens bibelutläggande förkunnelse på sajten. Och en serie genom hela Bibeln med pastor Elon Svanell. Ny undervisning läggs ut varje vecka och fler bekanta predikanter och deras material kommer snart att presenteras.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>