Årsmöte 11 april

De dokumenterar kristna fenomen:
Möt Micael Grenholm & Tom Juslin

Kallelse-2019-B

De dokumenterar kristna fenomen:
Möt Micael Grenholm & Tom Juslin

KP:s stipendiat Tom Juslin och Micael Grenholm medverkar.


Tom Juslin är fotograf och vill skildra dagens andliga liv i Västerbottens län i ord och bild i ett projekt som han kallat Guds folk och gudshus.
– Jag vill skildra den religiösa kraft som fortfarande frodas på landsbygden i hela Västerbottens län, möta de människor som fortfarande är Guds utvalda folk, delta i de ceremonier som är en grundsten i samhället och byggnaderna som är den naturliga samlingsplatsen, säger han.

Micael Grenholm presenterar sin kommande bok om mirakler. Sker mirakler idag, och går de i så fall att dokumentera? Hur förhåller sig vetenskap och bön till varandra? Boken innehåller över 50 exempel på vetenskapligt oförklarliga tillfrisknanden efter bön, baserat på läkarutlåtanden och journaler.

Tid:  11 april klockan 12.00-13.00.

Plats: Tidningen Dagens Redaktionslokaler på Kungsholms Torg 5 i Stockholm.

Mat: KP bjuder på lunch-sallad. Meddela om ni vill ha sallad och om ni har speciella önskemål till mikaelkindbom03@gmail.com eller ring eller sms:a 073-6844816.

Efter lunchmötet hålls årsmöte för medlemmarna.


Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>