Bengt Jägerskogs missionärsfilm snart på dvd

2000 kopior är snart ute till försäljning av filmaren Bengt Jägerskog. Bengt Jägerskog fastnade för uppdraget att göra en film om paret Marianne och Sven Göransson och deras liv som missionärer bland Papua Nya Guineas glömda urinvånare. Idén var Christer Skölds, medlem i Pingstkyrkan i Hässleholm, och finansieringen kom från hans och hans fru Ullas produktionsbolag UC Sköld AB.

Jag träffade Bengt Jägerskog på flyget från London i går och han sprudlade av entusiasm över filmen som är närmast ett enmansverk. Ljud, foto och redigering har han skött alldeles själv. Filmen visades med god respons på världspingstkonferensen i Stockholm nyligen.

Det finns mycket att berätta om livet bland dessa kannibaler me här ryms också andra personliga öden och en kärlekshistoria rörande missionärsparet.

Nu får allmänheten chansen att skaffa filmen. 2000 kopior görs nu och ska gå ut till försäljning över världen.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>