Lyssna på 700 predikningar av Roland Hellsten

Pastor Roland Hellsten som i decennier tjänstgjorde i Saronkyrkan i Göteborg har rönt stor uppskattning för sin undervisning genom åren. Hans ställning bekräftas kanske främst genom de ständiga inbjudningarna til Hönökonferensen.

Nu har Jonas Dagson gjort ett pionjärarbete genom att samla ljudupptagningarna av 700 predikningar på nätet. Helt gratis kan denna unika skatt nu laddas ner och bli din följeslagare på väg till jobbet eller skolan eller var du än befinner dig. Andra predikanter som också kommer att erbjudas är Thomas Sjödin och Elon Svanell.

Sajten heter www.rom1017.se vilket syftar på Romarbrevet 10:17 där Paulus talar om förkunnelsens betydelse: ”Så bygger tron på förkunnelsen och förkunnelsen på Kristi ord” (Rom 10:17).

3 comments to Lyssna på 700 predikningar av Roland Hellsten

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>