Underbara Clara blir tidning

IMG_0089Den kristna bloggtjejen Underbara Clara får eget magasin från Västerbottens folkblad. Hennes jultidning gick bättre än väntat och fick tryckas i en extraupplaga. Så nu prövar tidningen med tre nummer med början vecka 12.

– Det kommer till exempel att handla om självhushåll och saker som ens mormor och morfar kan. En flirt med gamla saker kan man säga. Formatet kommer att vara som en gammal Hemmets Journal med strävt papper, säger Clara Lidström.

Clara har framför allt gjort sig känd genom sina klartänkta kristna debattinlägg, tex att ”Jesus behövs i den svenska skolan”.

stanley_80
Stanley Almqvist
Källa: Dagens Media

2 comments to Underbara Clara blir tidning

  • anonym

    “Klartänkta kristna debattinlägg”. Jag kan hålla med om den formuleringen, men vad gör den i en journalistisk text? Vem är du som reporter att förklara för läsaren vad som är klartänkt och inte klartänkt kristendom?

  • admin

    Jag är skribenten och kan mycket väl uttrycka en åsikt eller värdering. Underbara Clara har förmågan att uttrycka sig klart, vilket tyder på att hon tänker klart.
    Vem är du själv som inte vågar stå för dina egna ord.
    /stanley

Leave a Reply

 

 

 

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>